Doi copii, victime ale accidentului de ieri de la Oșorhei, în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două fetițe, una de 7 și cealaltă de 12 ani, se află în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgențe Oradea. Cele două au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut ieri, care ar fi fost provocat chiar de mama lor. Fetița în vârstă de 7 ani se află și comă și este operată de medicii orădeni.

Fetița în vârstă de 7 ani a intrat astăzi în operație, starea ei fiind foarte gravă. "Fetița este în comă. A suferit un traumatism cranio cerebral  sever și medicii au decis astăzi să o opereze de urgență. Se află în operație în acest moment", a declarat Carmen Pantiș, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oradea. Sora ei, o fetiță de 12 ani, este internată cu fractură de coloană lombară la Terpie Intensivă. "Ea este stabilă, conștientă", a spus Pantiș. Medicii nu pot să spună încă dacă fetița fractură la coloană va rămâne cu urmări, în urma accidentului.

Cele două fetițe au fost implicate într-un accident rutier, aseară, în apropiere de Oșorhei. Se aflau în mașina condusă de mama lor, un BMW înmatriculat în Italia. Din primele informații, mama lor a încercat să depășească o rulotă, însă a acroșat-o, iar mașina în care se aflau s-a răstunat pe câmp. În urma accidentului patru persoane au fost rănite. "Au fost patru victime, doi copii, din care unul cu traumatism cranio - cerebral sever, în comă și o fetiță de 12 ani cu fractură la coloană. Mama și bunica celor doi copii au suferit leziuni minore", a declarat medicul Hadrian Borcea, coordonatorul SMURD Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite