Doi tunisieni care au încercat să fugă în Ungaria au fost opriți cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Doi tunisieni care au încercat să treacă frontiera ilegal au fost opriți de polițiștii de frontieră din Borș cu focuri de armă. Cei doi tunisieni au fost depistați de oamenii legi în apropierea frontierei cu Ungaria.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră, subinspector Cătălin Simuț, poliţistii de frontieră din Borş au observat în timpul unei misiuni două persoane, care se deplasau în fugă spre linia de frontieră.

"Poliţiştii de frontieră bihoreni i-au somat pe cei în cauză însa aceştia au continuat sa fuga, lucratorii nostrii fiind nevoiţi să tragă două focuri de armă în plan vertical cu armamentul din dotare. Cei doi bărbaţi au fost reţinuti la o aproximativ 300 de metri de linia de frontieră iar  în urma acestei acţiuni nimeni nu a fost rănit ", a declarat Cătălin Simuț.

În urma verificărilor făcute de polițiștii de frontieră s-a stabilit ca aceştia sunt din Tunisia ambii au vârsta de 32 ani. La cercetări, cetaţenii tunisieni au declarat că intenţionau sa treacă ilegal în Ungaria pentru a ajunge într-o țară din spatiul "Schengen", pentru a-şi găsi un loc de muncă. Cei doi sunt cercetați pentru trecere ilegală a frontierei de stat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite