Doi tineri din Oradea au luat credit aproape 7.000 de euro, folosind acte false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bihoreni sunt acuzaţi de poliţiştii de investigare a fraudelor că au obţinut un credit bancar folosind documente false. Este vorba despre un bărbat care a obţinut un credit de aproape 7.000 de euro, folosind documente false semnate de către o femeie de 21 de ani din Oradea.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor au  finalizat cercetările faţă de un bărbat de 33 de ani, din comuna bihoreană Tileagd şi o orădeancă de 21 de ani, pentru înşelăciune şi uz de fals, respectiv complicitate la înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. „Bărbatul este acuzat că, în cursul lunii octombrie 2007, a solicitat şi obţinut de la o sucursală bancară din Oradea un credit pentru nevoi personale în valoare de peste 6.880 Euro, folosind o adeverinţă de venit şi un contract individual de muncă false", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor. În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii o suspectează pe orădeanca de 21 de ani că ar fi completat şi semnat fără drept actele false care au fost folosite la obţinerea respectivului credit de nevoi personale.

Ar putea fi trimişi în judecată

După obţinerea creditului, suspectul nu a mai achitat ratele lunare aferente, folosind banii în interes personal. Poliţiştii bihoreni de investigare a fraudelor au finalizat cercetările în cauză şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celor doi suspecţi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite