Doi minori au ajuns la spital după ce au fost surprinși de mașini la traversarea străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliția investighează cauzele accidentelor
Poliția investighează cauzele accidentelor

Doi minori, unul de 13 și altul de 7 ani, au ajuns la spital cu leziuni datorită neatenției în traversarea părții carosabile prin loc nepermis sau în afara câmpului vizual al șoferilor.

O minoră de 13 ani din Oradea a fost accidentată, miercuri, pe strada Traian Lalescu din Oradea după ce s-a angajat în traversarea străzi fără să se asigure și prin loc nemarcat. Șoferul ghinionist al cărei victimă a căzut este V.F.F. de 23 tot din Oradea. În urma accidentului rutier, fetiţa a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Totodată, în jurul orei 11.00, pe drumul naţional 19/B, la intrarea in localitatea Suplacu de Barcău, T.I. de 29 de ani, din comuna Valcău de Jos, Judeţul Sălaj, în timp ce conducea o autoutilitară înmatriculată în acelaşi judeţ, a efectuat o manevră de depăşire a unui autovehicul staţionat pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, moment în care a accidentat un minor de 7 ani, din localitatea Suplacu de Barcău, care se angajase în traversarea părţii carosabile prin faţa autovehiculului staţionat. În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite