Doi șoferi au ajuns la spital după ce au căzut victime ale propriilor greșeli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Doi șoferi mult prea încrezători în mașinile pe care le conduceau și în forțele proprii au ajuns la spital după ce autovehiculele conduse au ieșit de pe carosabil din cauza unor manevre nereușite.

Ieri în jurul orei 03.10, pe D.N.76, în localitatea Bucium, S.I., de 48 de ani, din Orăştie, Judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă înmatriculat în acelaşi judeţ, a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil din localitate.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Miercuri pe drumul comunal 82, între localităţile Poiana Tăşad şi Bucuroaia, orădeanul G.Ş., de 63 de ani, în timp ce conducea un tractor, pe fondul neatenţiei în conducere şi consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcţiei. Astfel, tractorul s-a răsturnat în şanţul situat pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma evenimentului rutier, atât conducătorul tractorului, cât şi M.T.V., de 49 de ani, din Poiana Tăşad, pasager în tractor, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital. În urma testării cu aparatul etilo-test, s-a stabilit că G.Ş., conducătorul alcoolului, prezenta o concentraţie alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite