Doi sălăjeni sunt trimiși în judecată pentru că au cumpărat marfă de 150.000 de lei cu cecuri fără acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbații, ambii din localitatea Jibou, județul Sălaj, au reușit să înșele zece firme atât din Bihor, cât și din București, Sibiu și Mureș, cumpărând marfă fără să aibă bani în cont. Aceștia vor fi acuzați de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune.

Cei doi sălăjeni, B.M., de 30 de ani şi B.I., de 42 de ani, ar fi făcut mai multe afaceri ilicite, folosindu-se de firma din Oradea, pe care unul dintre ei o administra. „B.M. este acuzat că, în perioada mai -iunie 2008, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, a emis mai multe file CEC şi bilete la ordin în favoarea a zece societăţi din judeţele Bihor, Sibiu, Mureş şi Bucureşti, care au fost refuzate la plată din cauza lipsei totale de disponibil în cont", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, Alina Dinu.

Celălalt sălăjean, B.I, în calitate de reprezentat al aceleeași firme orădene, l-ar fi ajutat pe administrator să cumpere diverse mărfuri, plătind tot cu cecuri și bilete la ordin fără acoperire.  

Prejudiciul total provocat astfel de cei doi suspecţi este de 156.314,42 lei. Poliţiştii de investigare a fraudelor au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celor doi suspecţi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite