Doi dansatori orădeni vor reprezenta România la un concurs internațional de dans, la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Jurcuț și Soldea Carol vor reprezenta România la Londra
Raluca Jurcuț și Soldea Carol vor reprezenta România la Londra

Cuplul orădean Soldea Carol și Raluca Jurcuț s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la prima competiție națională de Bachata. Prin dinamism, coregrafie elaborată și costumație, cei doi dansatori și-au câștigat dreptul de a reprezenta România, alături de o altă pereche bucureșteană, la  competiția 2 Sexy and 2 Sensual Latin Dance Festival din Londra.

Evenimentul va avea loc în weekend-ul 22 - 24 octombrie, ne-a informat Vass Sonia, reprezentanta școlii Feeling Dance.

Competiția-spectacol de Bachata, moderată de Cristian Jurcuț din Oradea și Dragos Balea din București, s-a desfășurat weekend-ul trecut, pe două categorii: Amatori si Open. Perechile înscrise (Al-Tajar Luai și Giurgiuhan Antonia-Cluj, Olar Ovidiu și Breban Timea-Oradea, Felecan Sorin și Miron Ada-Cluj, Junc Andrei și Pop Anamaria-Oradea, Ciubotaru Mihai și Stanciu Mihaela-Bucuresti, Lazar Gheorghe și Hitnts Emese-Cluj, Soldea Carol și Jurcut Raluca-Oradea) au susținut în fața juriului specializat și a spectatorilor entuziasmați o proba de free-style si una coregrafică.

Premii

La competiția națională de la Oradea, Soldea Carol și Raluca Jurcuț au câștigat, pe lângă cupe și diplome, și câteva premii substanțiale, precum transport si cazare all-inclusive la Balkan Salsa Congress Borovec-Bulgaria, 2 Sexy and 2 Sensual Latin Dance Festival-Londra si 2nd  Salsa Claus Weekend-Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite