Doi tineri ar putea ajunge la puşcărie, după ce au furat aproape 700 de prezervative

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prezervativele sustrase de tineri au efect de „trezire“
Prezervativele sustrase de tineri au efect de „trezire“

Doi tineri, unul în vârstă de 17 ani şi altul în vârstă de 20 de ani, au vrut să-şi „facă stoc" de prezervative, furând aproape 700 de bucăţi, dintr-un hypermarket orădean. Purtând pe sub haine costume de baie pentru femei, cei doi tineri au ascuns sub acestea cutiile de prezervative furate.

Potrivit informaţiilor primite de la Ioan Mureşan, reprezentantul biroului de relaţii publice al Jandarmeriei Bihor, cei doi tineri, originari din Hunedoara, au fost prinşi cu „prezervativele în sac" în cursul zilei de joi. „Jandarmii au fost solicitaţi la unul dintre hypermarketurile orădene unde doi tineri au sustras împreună 57 de cutii a câte 12 prezervative într-un mod „original", folosind costume de baie pentru femei, pe care le-au îmbrăcat pe sub haine şi în care au ascuns produsele sustrase", a spus Ioan Mureşan.

Închisoare minimum trei ani

Prejudiciul cauzat magazinului este de aproximativ 1.000 lei. Pe numele celor doi jandarmii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. „Cei doi riscă sancţiunea cu închisoarea pe o perioadă de minimum 3 ani sau amenda penală", a subliniat Ioan Mureşan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite