Doi soţi orădeni au rămas fără apartamentul şi maşina de lux cumpărate din proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţii Kabodi Iuliu (38 ani) şi Bojani Adriana (37 ani) au fost trimişi în judecată pentru trafic de minori, lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului, spălare de bani şi uz de fals. Bunurile obţinute din exploatarea sexuală, în Italia, a unor orădence, le-au fost confiscate.

Cei doi soţi au fost trimişi în judecată de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Oradea. Soţii  Kabodi Iuliu şi Bojani Adriana sunt acuzaţi că, în perioada 1999-2009, au racolat tinere cu situaţie financiară precară, pe care, prin violenţă şi ameninţare, le-au obligat să se prostitueze, atât în Bihor, cât şi în Italia, în zonele Lago di Garda, Brescia, Rimini, Peschiera, Rivoltella. Victimele lor au declarat că au fost bătute și amenințate, violențele fiind constatate și medico-legal. Una dintre prostituate a primit și amenințări la adresa fiului de numai patru ani, în cazul în care ar fi refuzat să plece din țară.

Bani din Italia

În urma exploatării sexuale, în Italia, a trei dintre tinerele racolate, suspecţii au beneficiat de aproximativ 120.000 Euro, bani din care cei doi au achiziţionat un apartament în Oradea şi un autoturism de lux. Procurorii au propus confiscarea specială a apartamentului situat în Oradea și a mașinii.

Martori protejaţi

Potrivit poliţiştilor, tinerele au fost de acord să îi denunţe pe cei doi soţi numai după ce au fost incluse într-o program de protecţie a martorilor, deoarece au fost ameninţate cu moartea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite