Doi mopedişti au fost accidentaţi în weekend în judeţul Bihor, din cauza neatenţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi mopedişti au ajuns la spital în weekend, după ce au fost accidentaţi, din cauza neatenţiei. Unul dintre accidente a avut loc în Oradea, iar celălalt în localitatea bihoreană Aleşd.  

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, sâmbătă dimineaţa, pe DN 1, în Aleşd, un şofer bihorean în vârstă de  34 de ani, din comuna Lugaşu de Jos, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj spre stânga şi a acroșat astfel un moped condus regulamentar din sens opus, de către un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Aleşd. „În urma accidentului rutier, conducătorul mopedului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat la spital", a spus Alina Dinu.

Proiectat într-o autoutilitară

Tot sâmbătă, în jurul orei 14.50, pe strada Roman Ciorogariu, un şofer orădean în vârstă de 47 de ani a accidentat un tânăr în vârstă de 22 de ani, care, în timp ce circula pe trotuar pe un moped înregistrat în Salonta, a pătruns brusc pe partea carosabilă, intrând în faţa autoturismului. „În urma acroşajului, mopedul a fost proiectat într-o autoutilitară care staţiona regulamentar pe marginea părţii carosabile", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite