Doi moldoveni și un albanez au fost prinși în Borș încercând să treacă frontiera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vama Borș
Vama Borș

Deși au încercat în zile diferitî să treacă ilegal granița cu Ungaria, cei trei au folosit aceeași metodă: au prezentat polițiștilor de frontieră acte de identitate false din care rezulta că sunt români. Toți trei au acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru fals și tentativă de trecere ilegală a frontierei.

Poliţiştii de frontieră din Borş au depistat trei persoane care încercau să iasă ilegal din ţară folosindu-se de documente false. Primul dintre cei trei identificați a fost un albanez de 35 de ani, care vroia să treacă granița îmbarcat într-un autocar cu români.  Alți doi bărbați au fost prinși ieri dimineață încercând să facă același lucru. Cei doi, cetățeni din Republica Moldova, aveau de asemenea cărți de identitate românești și s-au prezentat la graniță într-un autocar înmatriculat în Suceava.
Cei trei bărbaţi prinşi de poliţiştii de frontieră bihoreni au declarat că voiau să ajungă în ţări din spaţiul Schengen. Acestora le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru complicitate la fals în înscrisuri oficiale, fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite