Oradea: Doi bătrâni au murit în incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân a murit intoxicat cu monoxid de carbon, altul carbonizat.

Un septuagenar orădean a murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon, degajat de soba de teracotă din locuinţa sa.
Poliţişti orădeni au fost sesizaţi miercuri, că un bărbat a fost găsit mort în locuinţă. un imobil de pe raza municipiului a fost găsit un bărbat decedat.

"Poliţiştii orădeni s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că decesul victimei, orădeanul T.I., de 79 de ani, ar fi survenit ca urmare a intoxicării cu monoxid de carbon, degajat în urma unui început de incendiu, de la soba de teracotă aflată în funcţiune în locuinţa sa", spune inspector Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Câteva ore mai târziu, un alt bărbat de 76 de ani din Oradea şi-a pierdut viaţa într-un incendiu declanşat în imobilul în care locuia.
 Poliţiştii au fost anunţaţi că un bărbat a murit într-un incendiu. "La faţa locului au descoperit corpul victimei, G.L.,de 76 de ani, din Oradea, carbonizat în urma incendiului. Totodată, soţia acestuia, cu acelaşi domiciliu, a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate", precizeaz[ Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite