FOTO Doi fraţi au murit îmbrăţişati, spulberaţi de un TIR, în judeţul Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, în vârstă de 31, respectiv  36 de ani, au murit sâmbătă seară, pe DN 19, după ce au fost izbiţi de un TIR, la numai 20 de metri de casă. Cei doi fraţi erau în stare de ebrietate şi mergeau pe stradă ţinându-se de umăr.

Ghinion curat pentru doi fraţi din satul bihorean Roşiori. Sâmbătă seară, în jurul orelor 18.00, aceştia se întorceau acasă sprijinindu-se reciproc, după ce au consumat băuturi alcoolice. Fiind întuneric şi nepurtând veste reflectorizante, cei doi fraţi nu au fost observaţi de către şoferul unui autotractor, care i-a izbit din plin, rănindu-i mortal. Ironia sorţii, fraţii se aflau la circa 20 de metri de casă.

Familie greu încercată

Vecinii din sat au spus că fraţii rămăseseră de curand fără tata şi că mama lor era internată în spital, acesta fiind probabil unul dintre motivele pentru care cei doi ar fi băut atât de mult sâmbătă seară.

image
image
image

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la locul accidentului.

În întuneric, pe carosabil

Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, a declarat că accidentul a fost provocat de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Carei, judeţul Satu Mare. „Şoferul, care conducea un TIR cu remorcă, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, accidentând astfel doi pietoni care circulau pe carosabil, în aceeaşi direcţie", a spus Alina Dinu. Aceasta a subliniat că poliţiştii rutieri continuă cercetările în cauză.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite