Doi tineri acuzați de furturi repetate din locuințe au ajuns în arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au ajuns arestul poliției după ce au comis mai multe furturi. Oamenii legii i-au dus în fața instanței, iar magistrații au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă.

Poliţiștii din Aleşd l-au reţinut pe D.N., de 21 de ani, din Măgeşti. "Acesta este acuzat că în cursul lunii iulie ar fi comis două furturi din locuinţe de pe raza localităţilor bihorene Şerghiş şi Aleşd, când ar fi sustras aparatură electronică, îmbrăcăminte, produse agroalimentare, provocând un prejudiciu în valoare de 3.300 lei", spune inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean Bihor. Tânărul a fost prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat, iar magistraţii au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

În aceeași zi, polițiștii din Popești l-au reținut pe V.A., de 23 de ani, din comuna Popeşti, care este acuzat că în perioada februarie 2009 - august ar fi comis şase furturi, provocând un prejudiciu de aproximativ 9.000 lei. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite