Doi tineri bihoreni au furat fier vechi de la o societate comercială din comuna Remeți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din Bulz au prins aseară doi tineri care furau fier beton de la o companie din Remeți. Tinerii au sustras 15 bucăți de fier beton, de peste tre metru lungime, o ușă metalică și un grătar metalic. Ei au încărcat marfa într-un autoturism și vroiau să o comercializeze.

Poliţiştii din Bulz au fost sesizaţi telefonic în urma unui apel la  112 că persoane necunoscute au sustras fier vechi de la o societate comercială din Remeţi.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că au fost sustrase o uşă metalică, 15 bucăţi de fier beton a câte trei, respectiv 4 metri lungime şi un grătar metalic.

Ulterior, agenții au depistat prezumtivii autori ai furtului ca fiind L.I., de 27 de ani şi L.V., de 30 de ani, ambii din Beznea. Cei doi sunt suspectaţi că după ce au sustras fierul vechi l-au transportat cu un autoturism şi se pregăteau să îl comercializeze la un punct de colectare a deşeurilor feroase.

Poliţiştii din Bulz au recuperat integral prejudiciul şi continuă cercetările în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite