Doi bihoreni sunt cercetați de polițiști pentru comerț ilicit cu țigări și alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un orădean și un bărbat din Săcuieni sunt în atenția Poliției bihorene pentru comerț cu produse accizabile. În urma perchezițiilor făcute acasă la cei doi și la alte persoane din cercul de suspecțiau fost descoperite aproximativ 20.000 de pachete de țigări și 125 de litri de alcool contrafăcut.

Poliţiştii de investigare a fraudelor au percheziționat domiciliile a doi bihoreni, S.M., de 37 de ani, din Municipiul Oradea şi D.A., de 41 de ani, din Săcueni, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Asupra celor doi planau suspiciuni că ar deţine în vederea comercializării diferite cantităţi de ţigări, pentru care nu au fost achitate accizele aferente bugetului de stat.În cadrul acţiunii, în care au fost implicaţi activ peste 50 de poliţişti și au fost efectuate 14 percheziţii domiciliare simultane, în localităţile Oradea, Salonta, Tăut, Săcueni şi Cubulcut.

Țigări, bani, alcool contrafăcut și muniție, găsite la percheziție


Poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea confiscării 399.200 ţigarete (19.960 de pachete de ţigări) neaccizate, în valoare de aproximativ 119.760 lei, suma de 82.520 lei, 125 litri alcool contrafăcut şi 4.136 cartuşe de vânătoare de diferite calibre, deţinute ilegal. Totodată, au mai fost descoperite şi ridicate în vederea cercetărilor înscrisuri ce evidenţiază operaţiuni comerciale ilicite cu ţigarete. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor cu suspecţii în stare de libertate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite