Doi bihoreni au murit într-un accident după ce mașina în care erau s-a izbit de un cap de pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bihoreni, în vârstă de 35, respectiv 80 de ani, au murit aseară în urma unui accident rutier produs în zona localității Tarcea. Cei doi erau pasageri într-un autoturism care s-a răsturnat din cauza vitezei.

Accidentul s-a produs aseară în jurul orei 23.00, pe DN 19, în afara localității Tarcea. V.A., de 44 de ani, din Valea lui Mihai, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Bihor, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile drum. Astfel, la ieşirea dintr-o curbă spre stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, iar apoi a intrat în coliziune cu un cap de pod", a declarat subinspector Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

În urma accidentului rutier, pasagerii din mașină, V.Z., de 35 de ani, din Valea lui Mihai şi  S.I., de 80 de ani, din Oradea, au suferit răni care le-au provocat decesul, iar conducătoarea autoturismului a suferit multiple leziuni și a fost internată la spital.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite