FOTO Doi bihoreni, tată şi fiu, au murit astăzi, în drum spre Bucureşti, unde vroiau să vadă meciul România-Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Pituţ, în vârstă de 35 de ani, şi tatăl său, Mihai Pituţ, în vârstă de 60 de ani, se îndreptau în această dimineaţă spre Bucureşti, unde vroiau să fie în public la meciul România- Franţa. Impactul cu un TIR le-a fost însă fatal, cei doi murind pe DN1, în zona localităţii Dumbrava, din judeţul Alba. Cu numai câteva săptămâni în urmă Mihai Pituţ câştigase la bingo.

Mihai Pituţ şi tatăl său, din localitatea Sântandrei, au murit în această dimineaţă, în jurul orei 8.10, după ce maşina în care se aflau a derapat şi intrat sub un TIR. Potrivit informaţiilor transmise de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba, drama ar fi avut loc pe DN1, în afara localităţii Unirea.

Viteză în curbă

„Şoferul în vârstă de de 35 de ani, din comuna Sîntandrei, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar pe un sector de drum în curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Bucureşti. În urma accidentului conducătorul auto şi  P.M., de 60 de ani, din comuna Sîntandrei, pasager în autoturism, au decedat", se arată în comunicatul de presă transmis de către IPJ Alba.

image
image
image

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la accident

Dramă

Ironia sorţii, în luna iulie, Mihai Pituţ câştigase un premiu de 600 de lei la SuperBingo Metropolis. În plus, familia Pituţ a fost cea care a deschis primul magazin ABC din Sântandrei, reuşind să pună pe picioare o afacere de succes.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite