Doi bărbați au fost răniți după ce mașina în care erau a derapat și a intrat într-un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu aproximativ o oră, la ieșirea din localitatea Săcuieni spre Valea lui Mihai. Doi bihoreni au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe după ce șoferul mașinii în care se aflau a pierdut controlul mașinii, a derapat și a intrat în coliziune cu un TIR care venea din sens opus

În jurul orei 13.30, în apropiere de localitatea Săcuieni, un autoturism, în care se aflau patru persoane, s-a lovit violent de un autocamion. „Un  bărbat în vârstă de 43 de ani din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor a pierdut controlul asupra direcției, a derapat și a intrat în coliziune cu un TIR înmatriculat în Cehia", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, Alina Dinu. În urma accidentului două dintre cele patru persoane au fost rănite.

Potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana", locotenentul Camelia Roşca, maşina mică a luat foc, după ce s-a lovit de TIR.

„Pompierii au scos victimele din maşina mică, dintre care două au refuzat internarea, iar doi bărbaţi au fost preluaţi de echipajele SMURD şi transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Clinic Judeţean", a explicat purtătorul de cuvânt.

Circulația pe DN19 este blocată.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite