Doi algerieni și un marocan au fost prinși înainte să treacă ilegal granița cu Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Polițiștii din cadrul Sectorului Punctului de Frontieră Salonta au surprins, marți noapte, trei bărbați care încercau să treacă fraudulos granița cu Ungaria. Cei trei, doi algerieni și un marocan, se aflau în mașină cu un român pe care îl plătiseră ca să-i ducă până în apropierea frontierei.

Autoturismul în care se aflau cei patru bărbați a fost tras pe dreapta de către polițiștii de frontieră, în cadrul unei control de rutină. În momentul în care aceștia și-au dat seama că numai șoferul, Stefan B, de 25 de ani din Târgu-Mureș, are actele de identitate la el, toți au fost conduși la sediul sectorului.

„S-a stabilit că bărbaţii sunt doi din Algeria şi unul din Maroc cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani. Șoferul român s-a oferit, contra sumei de 150 de euro pe persoană, să-i conducă până în apropierea P.T.F. Salonta, de unde aceştia urmau să treacă ilegal frontiera în Ungaria şi pentru a-şi găsi un loc de muncă", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Bihor, Dan Lazăr.

Cei trei străini au acum dosare de trecere ilegală a frontierei de stat, iar șoferul român este anchetat pentru infracţiunea de trafic de migranţi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite