Doi orădeni sunt acuzaţi că au vândut pantofi, haine şi parfumuri contrafăcute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Haine contrafăcute
Haine contrafăcute

Doi bărbaţi vor fi trimişi în judecată, după ce ar fi comercializat marfă contrafăcută. Orădenii B.D., de 42 de ani şi C.V.B., de 25 de ani, ar fi vândut în anul 2010, mai multe haine, parfumuri şi perechi de încălţăminte care aveau însemnele unor mărci înregistrate, fără să fie autentice.

 „În cadrul unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii de investigare a fraudelor în locuinţele celor doi, în cursul lunii noiembrie 2010, au fost descoperite şi indisponibilizate în vederea efectuării de cercetări 274 de obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi parfumuri în legătură cu care exista suspiciunea că sunt contrafăcute”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, inspector de poliţie Alina Dinu. Poliţiştii au verificat produsele şi au constatat că aceasta era contrafăcută şi că prejudiciul creat titularilor mărfurilor se ridică la 17.500 de euro.

Cei doi vor fi trimişi în judecată pentru infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite