„Distracție gratis, nu degeaba‟ pentru studenții orădeni în cadrul festivalului Unifest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenții orădeni participă la Unifest
Studenții orădeni participă la Unifest

Uniunea studenților din România a dat startul celui mai mare festival studențesc din țară. Și tinerii orădeni participă la eveniment, astfel că aceștia organizează meciuri de fotbal, seri de poezie, conferințe și petreceri sub sloganul „Distracție gratis, nu degeaba‟.

Festivalul Unifest are loc în perioada 14-19 noiembrie, iar prima zi a fost dedicată unei competiții sportive, desfășurată în Sala de Jocuri Sportive a Universității din Oradea.  Astăzi, de la ora 15, studenții organizează o dezbatere despre „Work&Travel‟, în sediul ASUO, urmată de o altă competiție sportivă. În seara celei de-a treia zile a festivalului va avea loc Bobociada, unde cele mai bune perechi de boboci se vor întrece în a-și demonstra calitățile de Miss și Mister. Petrecerea va avea loc la discoteca „No Problem‟, de la ora 20, iar studenții prezenți vor avea ocazia să-i vadă pe Grasu XXL și Puya. Prețul unui bilet este de 15 lei. 

În următoarele două zile ale festivalului Unifest, manifestările vor continua, ca sâmbătă să aibă loc festivitatea de premiere a câștigătorilor competițiilor sportive desfășurate în această săptămână. Totul va culmina cu un after-party în Yellow Submarine.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite