Şef nou la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remus Moţoc
Remus Moţoc

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimwntelor Bihor are un şef nou. Est vorba despre Remus Moţoc, membru al Partidului Social Democrat Bihor.

La acţiunea de instalare, care a avut loc ieri, a luat parte prefectul judeţului Bihor, Claudiu Pop, vice-preşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Mang, deputaţii Sonia Drăghici şi Sorin Ioan Roman angajaţi ai instituţiei sau membri de partid.

Ordinul Preşedintelui ANSVSA prin care Remus Moţoc a fost numit în funcţie a fost citit de prefect. Noul director al DSVSA Bihor a declarat că numirea în noul post îl onorează. "Vreau să schimb statutul medicului veterinar în societate" a spus acesta

Remus Moţoc este născut la data de 23 mai 1969 în Cluj-Napoca. Este absolvent al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, din anul 1997 fiind angajat al Direcţiei Sanitare Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor ca medic pe perioadă determinată, funcţionar public, consilier superior. În anul 2009, a fost, timp de patru luni, director coordonator adjunct în domeniul sănătăţii animalelor, ulterior absolvind şi cursuri post universitare la Cluj-Napoca în domeniul expertizei produselor de origine animală. Deţine, totodată, un masterat în Drept Administrativ - Marghita. Remus Moţoc este medic primar veterinar din anul 2011, iar la finele acestui an urmează să-şi susţină doctoratul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite