Deţinutul evadat de la penitenciarul Oradea a fost dat în urmărire generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinutul evadat din Penitenciarul Oradea
Deţinutul evadat din Penitenciarul Oradea

La aproape o săptămână de când a reuşit să evadeze deţinutul Dumitru Cora este de negăsit. A fost dat în urmărire generală, iar poliţiştii îl caută în continuare.

În urmă cu aproape o săptămână Dumitru Cora a evadat, de la un punct de lucru al penitenciarului Oradea, situat în zona Uzinei de Apă, unde bărbatul făcea lucrări de salubrizare. Bărbatul muncea alături de alţi 13 colegi, toţi fiind supravegheaţi de un singur poliţist. A fost de ajuns un singur moment de neatenţie din partea omului legii, pentru ca deţinutul să evadeze.El avea de ispăşit o condamnare de trei ani şi jumătate pentru furt. "Cercetările continuă. S-au făcut filtre, s-au verificat tot felul de surse, dar din nefericire fără niciun rezultat" ne-a spus Adina Bârda, purtător de cuvânt al Penitenciarului Oradea.

Anchetatorii nu cred că bărbatul şi-a plănuit evadarea. Aceştia susţin că Dumitru Cora nu avea la el niciun leu şi nici telefon mobil. Totodată, bărbatul nu era căsătorit, iar  părinţii sunt decedaţi. Are o soră, dar potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Oradea aceasta nu l-a căutat niciodată.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălţimea 179 cm, fruntea lată, nasul drept, ochii căprui, faţa ovală, părul gri ondulat, sprâncene arcuite, barba rasă, mustaţă, atletic, şi mai multe tatuaje pe corp.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite