Desene animate gratuite, în weekend, la Era Shopping Park Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă și duminică, 25 și 26 februarie, continuă seria de filme gratuite la ERA Park. Fiecare dintre cele două pelicule va rula de două ori pe zi, de la orele 11.00 și de la orele 18.00, oferindu-le părinților posibilitatea de a face cumpărături liniștiți, în timp ce copiii lor se delectează cu un film bun.

Sâmbătă, copiii și nu numai sunt așteptați la „Kung Fu Panda 2", pentru a-l vedea pe Po trăindu-și visul ca Războinicul Dragon, apărând Valea Pacii alaturi de prietenii sai, maestrii kung fu, Cei Cinci Furiosi: Tigroaica, Mainuta, Calugarita, Vipera si Cocor. Viata nemaipomenita a lui Po este acum amenintata de aparitia unui super ticalos, Lordul Shen, care planuieste sa foloseasca o arma ultrasecreta pentru a cuceri China si a distruge arta kung fu.

Șoarecele bucătar

Duminică este ziua „Ratatouile", care prezintă povestea lui Remy, un tânăr șoarece al cărui vis este sa devina maestru bucatar. El nu e descurajat nici de piedicile pe care i le pune familia, nici de faptul ca gastronomia este o profesie care uraste soarecii prin excelenta. Remy este gata de orice pentru a-si indeplini visul, iar faptul ca locuieste in canalizarea unui restaurant foarte bine cotat ii aduce visul extrem de aproape. In ciuda pericolelor si a capcanelor, ispita este mare, asa ca se aventurează în acest univers interzis.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite