Deputatul PSD Sorin Ioan Roman declară că a fost ameninţat cu moartea de către un PDL-ist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ioan Roman
Sorin Ioan Roman

Deputatul Sorin Ioan Roman susţine că a fost ameninţat cu moartea, în prezenţa poliţiei, de către un apropiat al candidatului PDL. "M-a făcut trădător, hoţ şi gunoi, şi mi-a spus că o să mor  de mâna lui, că mă v-a tăia bucăţi", povesteşte deputatul.

Echipa de campanie a USL Cefa şi implicit a candidatului Alexandra Roman, a fost agresată verbal de către Dumitru Alin Bărnău, un apropiat al candidatului PDL la primăria Cefa. Cel vizat a fost în special deputatul PSD, Sorin Ioan Roman.

Dat fiind faptul că individul începuse să-l ameninţe pe  deputatul Roman, fiind din ce în ce mai incisiv, demnitarul a solicitat prezenţa poliţiei pentru a calma spiritele. Sosirea unui echipaj de poliţie şi a unei patrule a Poliţiei de Frontieră nu l-au speriat deloc pe tânăr, ba dimpotrivă, injuriile adresate fiind din ce în ce mai obscene şi mai personale.

Pentru că individul nu s-a liniştit, Sorin Ioan Roman a depus o plângere penală, acesta fiind momentul în care în prezenţa oamenilor legii tânărul l-a ameninţat cu moartea pe deputatul Roman.

 „M-a făcut trădător, hoţ şi gunoi, şi mi-a spus că o să mor în de mâna lui, că mă v-a tăia bucăţi. Nu credeam că se va ajunge la o asemenea situaţie, să aibă ca argument electoral violenţa. Este regretabil că anumiţi candidaţi nu vin cu idei, cu proiecte, cu măsuri concrete ci cu ameninţări. Sunt dezamăgit şi de modul în care a acţionat poliţia. Demian Lucian, individul acesta violent urla ca un descreierat la ora 22. 00, insultându-mi familia, adresând cuvinte obscene, ameninându-mă cu moartea, inclusiv în prezenţa poliţiei. Nu cunosc procedurile dumnealor însă cred că ar trebui să fie ceva mai autoritari. Mă gândesc ce se întâmplă cu un cetăţean care are curajul să spună că nu va vota cu domnul Bărnău, indivizi de teapa lui Demian Lucian l-ar putea linşa", a mai spus Sorin Ioan Roman.

Deputatul l-a sunat şi pe chestorul Liviu Popa, şeful IPJ Bihor, căruia i-a relatat cele întâmplate, cu atât mai mult cu cât în urmă cu şase luni, acelaşi bărbat a bătut un polişist.

"Am fost sesizaţi prin apel la 112, de către bărbatul în cauză că a avut loc o stare conflictuală între el şi un vecin de-al său. La faţa locului s-a deplasat cu poliţiştii secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Salonta, au aplanat starea conflictuală şi l-au sancţionat pe vecinul respectiv cu amendă în valoare de 1.000 de lei conform prevederilor legale, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice", a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite