Democrat Liberalul Dorin Corcheş şi-a dat demisia din fruntea PDL Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Corcheş
Dorin Corcheş

Scorul slab obţinut de Partidul Democrat Liberal la alegerile din 10 iunie, l-a determinat pe Dorin Corcheş să-şi dea demisia din fruntea filialei Oradea.

În cadrul unei conferinţe de presă, ce a avut loc astăzi la sediul PDL Oradea, Dorin Corcheş a anunţat că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Oradea. El şi-a motivat decizia ca urmare a rezultatelor pe care formaţiunea politică condusă de el le-a avut la alegerile locale din data de 10 iunie.

 "Am înaintat Biroului Permanent Judeţean demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, astfel încât Biroul Permanent local se va întruni şi va prezenta o propunere de interimat până la organizarea alegerilor. Gestul meu vine după o analiză aplicată a situaţiei de la alegerile locale. Îmi asum rezultatul acestor alegeri", a afirmat Doriun Corcheş.

Democrat liberalul va rămâne vicepreşedinte în cadrul Biroului Permanent Judeţea, preşedinte al Colegiului 9 Oradea, precum şi liderul consilierilor democrat liberali din Consiliul Local Oradea.  "Sunt şi voi rămâne un democrat-liberal convins", a postat Dorin Corcheş pe pagina personală de facebook.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite