Delegație din Bihor la București, pentru promovarea târgului de turism din Chicago

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreședintele Camerei Române de Comerț și Industrie din Chicago, orădeanul Ioan Blaga, alături de directorul Camerei de Comerț și Industrie Bihor, se vor afla luni la București unde încearcă să promoveze târgul de turism, dedicat firmelor românești, ce va avea loc în SUA.

Delegația încearcă să stabilească colaborări între firme din România și din Statele Unite ale Americii. "Delegația are în vedere domeniul turismului car și al afacerilor. În  22-23 aprilie 2010, Camera de Comert Românească organizeaza la Chicago primul mare târg de afaceri și de promovare a României în SUA, American - Romanian Tourism @ Trade Fair. SUA iese din criza economică și oamenii  de afaceri româno-americani și americani caută noi investiții avantajoase, noi parteneri și în mediul de afaceri românesc", a declarat Ioan Blaga, vicepreședintele Camerei Române de Industrie și Comerț din Chicago.

La TVR 2 se are in vedere promovarea evenimentului si un dialog  pe tema obiectivelor vizitei .

"Delegația va discuta la București și pe tema creștereii rolului diasporei române ( prin oamenii ei de afaceri de success ) în exportul produselor românești pe alte piețe, in special pe piețele țărilor de rezidență după modelul chinezesc, în promovarea economică a României, a potențialului turistic și investițional al țării noastre, în atragerea de turiști, agenții de turism și investitori de reală valoare în România", mai spune Ioan Blaga .

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite