David Bryan le dă tinerilor din Oradea curajul să spună "Da" voluntariatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 80 de voluntari şi mentori din toată ţara participă la Oradea la un seminar menit să promoveze voluntariatul în România. Organizatorii seminarului spun că tinerii din România se tem să plece în străinătate ca voluntari, motiv pentru care le-au dat un exemplu care să îi inspire, acela al britanicului David Bryan, care a venit în România ca voluntar şi a ajuns vedetă la Eurovision.

Să mergi într-o ţară străină ca voluntar, să te îndrăgosteşti şi să îţi fie descoperit talentul, ajungând să reprezinţi acea ţară la Eurovision, pare a fi scenariul unei telenovele, însă este o poveste adevărată, a tânărului voluntar britanic David Bryan, care a ajuns să reprezinte România la Eurovision, cu trupa Hotel FM. „În 2006 am venit la Oradea, ca voluntar la o grădiniţă şi la diferite centre pentru copii cu dizabilităţi", le-a povestit ieri David Bryan tinerilor voluntari care participă la seminarul „Volunteque v 1.0, Voluntariat de la A  la SEV", care se încheie astăzi la Oradea.

De la gunoier la vedetă

Din gunoier şi sudor în Marea Britanie, David a ajuns vedetă în România şi a cântat în faţa unui public de peste 30.000 de persoane, la Dusseldorf. Totul a început din dorinţa sa de a vedea ce înseamnă să fii voluntar şi de a se descoperi pe sine însuşi. „Deşi nu am avut experienţă cu copiii, m-am descurcat foarte bine la Oradea", a spus David Bryan, care a ajuns să se simtă ca acasă în România. Chiar şi după experienţa de la Eurovision, David Bryan continuă să se implice în activităţi de voluntariat. „Tocmai m-am întors dintr-o tabără unde i-am învăţat pe copii să danseze şi să cânte", a spus solistul trupei Hotel FM. 

Citește astăzi în Adevărul de Transilvania poveștile tinerilor care au făcut voluntariat în țară și în străinătate

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite