Dan Dobai va semna mâine contractul cu FC Bihor pentru funcția de antrenor principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Dobai va fi noul antrenor al echipei FC Bihor
Dan Dobai va fi noul antrenor al echipei FC Bihor

Președintele clubului din Iosif Vulcan a avut pe masă nouă propuneri. Pentru că în viziunea lui Ioan Lucian, noul principal trebuie să facă performanță în condiții financiare precare, a fost ales ales Dan Dobai.

Cu Dan Dobai pe bancă, CF Liberty a promovat de trei ori într-o ligă superioară. Mai mult, salontanii au ajuns până în primul eșalon, ulterior vânzând locul echipei UTA. La sfârșitul anului trecut, președintele FC Bihor a avut pe birou nouă variante de antrenor, după ce Ovidiu Lazăr și Kulcsar Sandor și-au dat demisia. "Cinci dintre acestea au fost autopropuneri", a spus Ioan Lucian pe 30 decembrie, la ultima întâlnire cu jurnaliștii. Președintele roș-albaștrilor a recunoscut atunci că cel cu care a demarat discuțiile a fost Lucian Ciocan, însă le-a abandonat pentru că acesta a refuzat să lucreze în condițiile în care situația unor jucători nu era clară.

Dan Dobai este o opțiune viabilă

"Noul antrenor trebuie să lucreze cu jucătorii pe care și-i permite clubul și cel mai important lucru, să-și dorească să facă performanță în situația în care ne aflăm noi acum", a spus Ioan Lucian. Dan Dobai a acceptat oferta din Iosif Vulca și mâine va semna contractul de antrenor principal. Pe banca tehnică se va afla și secundul Stelian Farcău, iar FC Bihor va începe pregătirile pe 6 ianuarie. Ultima echipă la care a antrenat Dan Dobai este cea din Valea lui Mihai.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite