Oradea: Dacă nu vreți tiruri în oraș, scrieți primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Dacă nu vreți tiruri în oraș, scrieți primăriei
Oradea: Dacă nu vreți tiruri în oraș, scrieți primăriei

Orădenii care vor să facă sugestii municipalității, cu privire la modul de restricționare a autovehiculelor din categoria de transport greu, pot partipa la dezbaterea publică organizată de primăria orădeană, la începutul lunii octombrie.

Până atunci își pot trimite sugestiile pe adresa de e-mail grozescu58@yahoo.com sau le pot depune în scris, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 23, la parterul primăriei. Termenul limită este 10 octombrie. 

Transport de marfă și materiale
„Primăria municipiului Oradea a elaborat proiectul Regulamentului de organizare a transportului greu pe raza municipiului Oradea. Acesta va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa din luna octombrie, iar dacă va fi aprobat, va revoca vechiul regulament aprobat prin HCL 874/2005”, spune Carmen Cherteș, purtător de cuvânt la Primăria Oradea. Regulamentul stabileşte modalităţile de organizare şi desfăşurare a circulaţiei autovehiculelor din categoria transport greu, care efectuează transport marfă şi materiale în municipiul Oradea. Regulamentul are ca scop asigurarea unui nivel ridicat de siguranţă a traficului precum şi asigurarea administrării în condiţii de eficienţă şi protejare a infrastructurii rutiere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite