Oradea: Dacă nu își găsesc un loc de muncă, absolvenții pot primi indemnizație de șomaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenții din promoția 2009 sunt așteptați la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor, pentru a fi incluși în baza de date a agenției și pentru a beneficia de ajutorul social care li se cuvine.

În conformitate cu prevederile Legii nr.76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, completată și modificată, absolvenții de ânvățământ promoția 2009, în vârstă de minimum 16 ani, care într-o perioadă de 60 de zile de la absolvire s-au înregistrat în baza de date a AJOFM Bihor și nu reușesc să se încadreze în muncă,  pot beneficia de acordarea indemnizației de șomaj. "Dacă fac parte din baza noastră de date pot beneficia și de alte servicii gratuite oferite de către agenție", spune Daciana Nica, director coordonator adjunct la AJOFM Bihor.  

În municipiu și în județ

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul AJOFM Bihor (str.Transilvaniei  nr. 2), la numerele de telefon 0259.436.821 și 0359.800.960 sau la punctele de lucru din Aleșd, Beiuș, Marghita și Salonta.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite