Curtea de Apel Oradea se mută, pentru următorii trei ani, în clădirea Poştei Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu data de 1 iulie, procesele aflate pe rolul Curţii de Apel Oradea se mută. Timp de trei ani ele se vor desfăşura pe strada Roman Ciorogariu, nr. 12, în sediul Poştei Române. Actuala clădire a Tribunalului se modernizează din bani guvernamentali, valoarea estimată a lucrărilor fiind de peste 107 milioane de lei.

De la sfârşitul acestei săptămâni, Compartimentele Arhivă, Registratură şi Biroul de Informaţii şi Relaţii cu Publicul, din cadrul Curţii de Apel Oradea, s-au mutat pe strada Roman Ciorogariu. Termenele de judecată fixate în cauză rămân neschimbate şi, de asemenea, numerotarea sălilor de judecată va rămâne aceeaşi: Sala secţiei 1 civilă nr. 39, Sala secţiei a ll-a civilă şi de contencios nr. 46, Sala secţiei penale nr. 65.

Începând din 1 iulie, citaţiile vor fi emise pe adresa noului sediu. Numerele de telefon şi restul datelor de contact rămân neschimbate.

Renovarea imobilului va dura estimativ trei ani. Actuala clădire a Tribunalului se modernizează din bani guvernamentali, valoarea estimată a lucrărilor fiind de peste 107 milioane de lei.

Reabilitarea a fost aprobată de Guvern în decembrie 2010 și include pe lângă reparații și amenajarea a două clădiri noi cu săli de judecată. Lucrările vor fi plătite de stat, în tranșe eșalonate pe trei ani, finanțarea fiinde în valoare de 107,8 milioane de lei

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite