Curtea de Apel Oradea a amânat judecarea dosarului lui Omar Hayssam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri Curtea de Apel Oradea a dat un nou termen în dosarul judecării fugii din ţară a lui Omar Hayssam. Motivul pentru care judecarea va fi doar în februarie anul viitor este efectuarea expertizei grafoscopice dispusă de instanţe, dar şi audierea unor martori cu identitatea protejată.

Judecătorul Traian Munteanu, cel care se ocupă de dosar a respins audierile martorilor pentru care ar fi nevoie de comisii rogatorii, cum ar fi avocaţii fraţilor Omar, Hayssam, Mukhles şi Mahmoud, şi avocatul omului de afaceri, Tartousi Mustafa, dar insistă să audieze câţiva martori cu identitatea protejată.

Vodafone ar putea fi amendată

În plus, judecătorul doreşte ca alte documente, cum ar fi informaţii care privesc câteva companii de telefonie mobilă, să fie făcute publice. Şi pentru că dintre Orange, Cosmote şi Vodafone, numai ultima dintre acestea nu a oferit date cu privire la câte relee şi antene sunt instalate pe raza localităţilor Constanţa, Agigea şi Năvodari şi care este raza de acoperire a releelor şi antenelor care servesc la comunicaţii în porturile Constanţa, Constanţa Sud Agigea şi Midia şi zonele urbane adiacente acestora, operatorul de telefonie e pasibil de amendă.

Dacă până pe 6 februarie 2012, când este următorul termen de judecată, Vodafone nu va da informaţiile cerute aceasta ar putea plăti o amendă de 10.000 de lei.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite