O nouă amânare la Curtea de Apel Oradea, în procesul fugii din ţară a lui Omar Hayssam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul lui Omar Hayssam, care este judecat la Curtea de Apel Oradea, pentru fuga din ţară şi pentru terorism, a fost amânat din nou astăzi, însă nu pentru găsirea sirianului, ci pentru ca judecătorul să se pronunţe asupra necesităţii efectuării unor expertize tehnice şi audierii unor martori cu identitate protejată.

Potrivit informaţiilor transmise de către Adrian Haş, expert informare publică la Curtea de Apel Oradea, dosarul lui Omar Hayssam a fost amânat pentru data de 28 noiembrie 2011. „Urmează ca instanţa să se pronunţe asupra probelor solicitate de apărătorii inculpaţilor. Probele constă, printre altele, în încuviinţarea efectuării unor expertize tehnice, respectiv în audierea unor martori prin comisii rogatorii în diferite state arabe precum şi a unor martori cu identitate protejată", a spus Adrian Haş.

Ar lungi procesul cu reaudieri

Avocaţii fraţilor lui Omar Hayssam şi cel al omului de afaceri Tartousi Mustafa, proprietarul vasului Iman T, cu care se presupune că Omar Hayssam ar fi fugit din ţară, au solicitat reaudierea mai multor martori audiaţi în timpul anchetei penale, printre care şi Virgil Ardelean, fostul şef al Direcţiei de Protecţie Internă şi Informaţii. De asemenea, avocaţii au solicitat şi reaudierea inculpaţilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite