Cursuri gratuie de aerobic în weekend pentru orădencele care vor un tonus de invidiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare duminică orădenii care vor să facă aerobic, pot beneificia de cursuri gratuite. Copiii se pot înscrie la cursuri de majoretesau balet, în timp ceadulții pot opta pentru Fitball, Kangoo Jumps, Zumba, Step Coreography, sau Pilates. Doritorii pot avea acces la aceste cursuri doar pe bază de înscriere.

Orădenii care vor să  trăiască sănătos au din nou ocazia de a apela la cele mai noi metode de fitness care îmbunătăţesc ritmul cardiac şi circulaţia și întăresc toţi muşchii corpului.

În fiecare duminică, Ars Nova organizează cursuri gratuite cu instructori specializați. Cursurile se țin între orele 10.00 și 17.45 în, în paralel, în diferite săli și sunt dedicate atât adulților cât și celor mici.   „Am organizat aceste cursuri din dorința de a promova mișcarea și un stil de viață sănătos. La sport ar trebui să aibă toată lumea acces", spune inițiatoarea acestui proiect, Teodora Lăzuran.  „La ore sunt invitați orădenii de toate vârstele. Cursurile sunt gratuite dar oamenii trebuie să se înscrie din timp pentru locurile sunt limitate", explică Lăzuran.

De la Zumba la Power Pumps

Orădenii pot opta pentru următoarele cursuri: Pilates, Kangoo Jumps, Fitball, Step Coreography, Power Pumps, Beat it, Zumba și Belly Dance. Fiecare curs durează 45 de minute și se ține pe rând, în intervalul orar 10.00 și 17.45, în ordinea menționată mai sus. „Pentru fiecare curs există instructor specializat. Orădenii ne-au dat un feed-back bun anul trecut, când am avut în total, aproximativ 300 de participanți în fiecare duminică", a mai spus Lăzuran.

Majorete și balet

În paralel cu orele de mișcare pentru adulți și copiii pot face sport, tot gratuit. Pentru cei mici se fac cursuri de Majorete, Gimnastică Acrobatică, Balet Clasic, Zumbatomic- Dans Modern și Kangoo Jumps. Ca și la adulți, fiecare oră ține 45 de minute, cursurile fiind între orele 10.00 și 17.45.

Orădenii se pot înscrie personal, pe strada Dimitire Cantemir, nr 9-11, sau la telefon 0359.198/198.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite