Cursuri de dans cu Gabriel Francisco și Cupa Școlii Ion Bogdan la Karate Kyokushin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul weekend din luna mai le rezervă orădenilor zile pline de distracție și adrenalină, cu două evenimente de amploare ce se desfășoară la Era Park.  Celebrul coregraf american Gabriel Francisco va ține cursuri de dans. În plus, cei mici vor avea parte de două activități antrenante: sâmbătă, un concurs rutier, iar duminică Cupa Școlii Ion Bogdan la Karate Kyokushin.

Ziua de sâmbătă va fi de două ori mai specială. De la ora 12.00, cei mai buni dansatori de la Școala de Dans Replay din Oradea vor fi prezenți în Galeriile Comerciale. Acolo va fi și Gabriel Francisco, cunoscut pentru colaborarea cu artiști precum Santana, Ne-YO, Black Eyed Peas sau Pussycat Dolls. El le va dezvălui câteva dintre secretele celor mai moderne mișcări, unui număr de peste 30 de tineri care s-au înscris la cursurile de dans.  Dansatorii vor fi inițiați în patru coregrafii incendiare. Alături de Gabriel Francisco vor fi prezenți și alți doi coregrafi, Daniel Lee Spurr din Germania și Mădălin Farc, de la Școala de Dans Replay. Cei trei coregrafi inaugurează astfel, la Oradea, turneul Just So Dope, care cuprinde mai multe orașe din țară. În cadrul turneului, coregrafii vor face demonstrații de hip-hop și worshopuri de dans.

Concursuri pentru copii

Weekendul se anunță plin si pentru cei mici. Sâmbătă de la ora 10.00 sunt așteptați la un concurs rutier, ocazie cu care le vor fi testate cunonștințele de circulație. Duminică de la ora 10.00 începe Cupa Școlii Ion Bogdan la Karate Kyokushin, concurs organizat de Clubul Sportiv Suiocco și Era Park. Peste o sută de elevi și-au anunțat participarea.  Competiția va avea două secțiuni, kata și kumite. Concursul este organizat sub egida Federației Române de Karate Kyokushin. Va fi prezentă și Anca Wallmen, președinta FRKK și multiplă campioană europeană.

Dacia Duster Experience

Amatorii de trasee aventuroase de automobilism vor avea parte în weekend de o surpriză de proporții oferită de Dacia, care pune la bătaie puternicul Duster. Atât sâmbătă, cât și duminică, în parcarea Era Park va fi instalat un circuit offroad creat artificial pe care piloți profesioniști vor testa abilitățile de 4X4 ale SUV-ului Dacia, în cadrul turului național Duster Experience. Demonstrațiile se vor desfășura între orele 10:00 și 20:00, în fiecare dintre cele două zile, iar amatorii vor putea să-și încerce puterile pe circuit, având drept însoțitor unul dintre piloții Dacia. Participarea la eveniment și drive test-urile sunt gratuite pentru toți orădenii.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite