Au fost împărţiţi banii strânşi la Cursa Răţuştelor şi Turul Ciclist la ONG-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banii strânşi din Cursa Rătuştelor au fost distribuiţi
Banii strânşi din Cursa Rătuştelor au fost distribuiţi

La începutul acestei luni Asociaţia Filantropia a organizat ce-a de-a doua ediţie a Cursei Răţuştelor şi a Turului Ciclist SM, banii adunaţi în cadrul acestor evenimente fiind repartizaţi ONG-urilor participante.

Gala Filantropică, care s-a dovedit a fi un eveniment intercultural, a fost pregătită de 5 voluntari europeni şi un intern AIESEC. Astfel, au fost donate diferite sume de bani tuturor celor 19 cauze pentru care s-au colectat 22.246 lei, în cadrul Cursei Răţuştelor la care s-au adăugat  5000 lei colectaţi în urma celor patru zile de Tur Ciclist pentru Scleroză Multiplă.

Cei mai mulţi bani s-au îndreptate către Centrul de Scleroză Multiplă din Oradea unde s-au dus 13243 lei, în timp ce Programului de transport pentru persoane cu dizabilităţi AccesOr  i-au revenit 1.375 lei, iar Centrului pentru tineri cu dizabilităţi Delureni 1005 lei.

Cei 5000 de lei strânşi în cadrul Turului Ciclist au fost oferiţi Centrului de Scleroză Multiplă din Oradea. În cadrul Galei, voluntarii europeni au organizat o expoziţie fotografică ce a cuprins instantanee realizate de ei în cadrul celor două evenimente de colectare de fonduri . De asemenea şi-au prezentat ţările de unde provin şi au pregătit specialităţi culinare inspirate din bucătăria gastronomică a ţării.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite