Curs de karate, pentru începători, în Orăşelul Copiilor, cu sensei Florin Crişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii din Oradea care iubesc sportul se pot înscrie la cursul de karate pentru începători, curs care se va desfăşura în Orăşelul Copiilor şi va fi susţinut de sensei Florin Crişan, care are o experienţă bogată în pregătirea celor mici.

Începând din această săptămână, Orăşelul Copiilor în parteneriat cu CSC Oradea organizează o serie de cursuri de karate pentru copii. Primul curs debutează mâine, de la ora 15:30, fiind susţinut de sensei Florin Crişan, antrenor la CSC Oradea. La acest curs, care se va desfăşura câte o oră pe săptămână, sunt acceptaţi copii cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani.

Cursul se adresează începătorilor, disciplina ce urmează a fi predată fiind karate sportiv. „La orele de curs copiii au nevoie de echipament sportiv uşor, lecţiile desfăşurându-se în clădirea multifuncţională din Orăşelul Copiilor, la etaj, sala mare", a spus Mihaela Alexandru, coordonator programe în Orăşelul Copiilor.

Antrenorul Florin Crişan are o experienţă bogată în pregătirea copiilor, el pregătind loturi de sportivi de mai mulţi ani. De asemenea, a desfăşurat o serie de activităţi de voluntariat în diferite comune ale judeţului Bihor, iar în prezent desfăşoară cu elevii săi şi demonstraţii de karate şi spectacol sportiv.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite