Curioşii au ocazia să vadă la ERA Park un planor al Aeroclubului din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii pasionaţi de zbor sau doar curioşi de felul în care arată un planor pot da o fugă până la ERA Shopping Park, unde în aceste zile este expus un planor. Aeronava aparţine Aeroclubului Smaranda Brăescu din Oradea, care le va oferi celor prezenţi ocazia de a participa la cursuri gratuite de zbor.

Planorul va fi expus până în data de 8 februarie sub cupola din centrul comercial. Mai mult, orădenii care vor trece prin galeria comercială, vor avea ocazia de a afla cum se pot înscrie la cursuri gratuite de zbor, oferite anual de către membrii clubului persoanelor cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani.

„Planorul va fi însoţit de un punct de informare, unde cei interesaţi pot afla chiar de la membrii echipei Aeroclubului mai multe detalii despre aparatul de zbor, dar şi despre activităţile aeroclubului, serviciile oferite de aceştia, modalitatea şi condiţiile de înscriere",se spune într-un comunicat al ERA Shopping Park.

Aeroclubul Smaranda Brăescu face parte din Aeroclubul României, ce aparţine de Ministerul Transporturilor. Echipa este formată din doi instructori de planorism, un instructor de paraşutism şi doi mecanici de aviaţie. Chiar şi aşa, lecţii dau şi mai mulţi instructori voluntari. Printre activităţile acestuia se numără şi cursurile de aeromodelism, la care pot participa copii cu vârsta de peste 12 ani.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite