Cuplurile au petrecut în weekend cu Feeling Dance, la o petrecere cu nunți și divorțuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Feeling Dance
Feeling Dance

Pentru a întâmpina cum se cuvine sărbătoarea Dragobetelui și a celebra totodată luna iubirii, Clubul Feeling Dance și Romexa a propus orădenilor un weekend special. În zilele de 20 și 21 februarie, dansatorii și pasionații de dans au luat parte la Cuban Salsa Weekend, evenimentul fiind găzduit de studioul de dans din Lotus Center.

Pe parcursul celor două zile participanții au avut ocazia să se familiarizeze cu un stil nou de salsa precum și cu alte dansuri mai puțin cunoscute. Cele zece lecții de dans au fost susținute de instructori din Budapesta precum și de cei orădeni, oferind o paletă variată de stiluri pentru toate gusturile: Salsa Cubana, Raeggaeton, Bachata, Rueda sau Hip-hop Salsa.


Feeling Dance

"Cele doua zile de workshop au fost separate de o  petrecere inedită de Nuntă și Divorț, participanților fiindu-le oferite pentru o noapte certificate de căsătorie sau de divorț. Ceremonia celor aproximativ cincisprezece cupluri care au decis să-și unească destinele pentru noaptea respectivă a fost oficiată de un judecător și validată de martorii care au semnat pentru amorezi. Spre surprinderea noastră,  sentințele de divorț nu s-au pronunțat deoarece nici unul din petrecăreți nu a decis să se rupă de jumătatea sa nici măcar în glumă", a spus Cristian Jurcuț, organizatorul evenimentului.

Punctul culminant al petrecerii a fost concursul destinat cuplurilor care s-au întrecut pentru un weekend de vis la Viena. La competiție au luat parte patru perechi, atmosfera fiind asigurată de o pereche surpriză - un cuplu masculin pus pe glume.


Feeling Dance

"Concurenții au avut de trecut mai multe etape: proba de dans-prezentarea unei coregrafii speciale de nuntă, proba de fidelitate și proba de cunoaștere a partenerului. "Miresele" au fost furate, iar pentru a le recupera, băieții le-au convins cu un dans "la înălțime" și cu declarații de dragoste", a precizat organizatorul.



Feeling Dance

Dansatorii, peste două sute, s-au delectat până în zori cu muzica pe toate gusturile, petrecerea desfășurându-se în paralel în două săli, propunând stiluri diferite: muzica specifică de nuntă și muzica latino. Organizatorii pregătesc o petrecere de proporții și în luna martie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite