Cupa supremă la kumite a Cupei „Crisius” a revenit karatiștilor orădenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii de la  Palatul Copiilor-Şhogunul Oradea au obținut cupa supremă  la Cupa Crisius secțiunea kumite în urma rezultatelor deosebite obținute de luptătorii orădeni.

Primaria Oraşului Chişineu Criş în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Clubul Copiilor şi Elevilor Chişineu Criş şi Inspectoratul Şcolar Arad, a găzduit a 31-ediţie internaţională a Cupei „Crisius". La competiție au concurat 2o6 sportivi la ramura de Karate Shotokan, reprezentând 10 cluburi. Băieţii şi fetele au concurat la multiple secţiuni de Kata şi Kumite individual. La secţiunea de Kumite a fost declarată cea mai bună, echipa de karate de la  Palatul Copiilor-Şhogunul Oradea  aducând cupa supremă de Kumite la Oradea.

Cu un palmares de 53 de medalii din care 20 medalii de aur, 15 medalii de argint şi 18 medalii de bronz echipa oradeană  se poate declara mulţumită. Această competiţie a fost un bun prilej de a verifica sportivi, având în vedere apropiata competiţie naţională Cupa Palatului-Şhogunul Oradea ajunsă la a 11 ediţie, din 22 mai 2010 de la Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite