Casa de Cultură a Municipiului a fost renovată, în așteptarea Festivalului Toamna Orădeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flavius Bunoiu, directorul Casei de Cultura a Municipiului Oradea, a prezentat marți modul în care s-au derulat lucrările de renovare începute la această instituţie la sfârşitul lunii mai. Valoarea investiției a fost de 200.000 lei.

„Lucrările realizate au fost mai mult decât necesare. Au existat infiltraţii în tavan, s-a răzuit până la cărămidă, după care s-a tratat suprafeţele contra mucegaiului. Lucrările sunt în garanţie timp de 2 ani. Totodată, am înlocuit cablajele vechi de internet şi telefonie, instituţia beneficiind acum de Internet Wireless. Pentru anul viitor ne dorim să putem investi şi în instalaţia de sonorizare şi lumini, dar şi într-o instalaţie de climatizare" a spus Flavius Bunoiu. Valoarea investiţiei a fost de 200.000 lei şi a constat în mai multe lucrări de renovare, și anume  schimbarea geamurilor, a acoperişului, a parchetului, a mochetei, lucrări la instalaţiile sanitare.

Evenimente culturale

„În continuare aşteptăm începerea Festivalului Toamna Orădeană, Casa de Cultură a Municipiului fiind deschisă să găzduiască cât mai multe evenimente culturale" a mai spus directorul Casei de Cultură a Municipiului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite