VIDEO Întinsă pe un pian, orădeanca Renata Tolvai a arătat că poate fi vocea anului în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renata a făcut senzație cântând piesa „Summertime”
Renata a făcut senzație cântând piesa „Summertime”

Orădeanca Renata Tolvai (19 ani) ar putea câștiga titlul de Megastar al Ungariei, după ce aseară a trecut de a zecea probă a concursului, rămânând între cei trei finaliști. Fie că și-a interpretat piesa dintr-o cutie imensă de cadou, fie așezată pe un pian, Renata a demonstrat că, pe lângă voce, are și cea mai bună prezență scenică, potrivit membrilor juriului.

Prima piesă cântată vineri seară de către Renata Tolvai, la emisiunea concurs Megastar Ungaria Internațional, de la TV2, a fost „All I want for Christmas is you", a cântăreței Mariah Carey. Ascunsă într-o cutie roșie de cadou, Renata a impresionat juriul cu interpretarea sa, membrii acestuia spunând că, ditre toți concurenții Megastar, ea are cea mai bună prezență scenică.

Dă click pe poză pentru a o asculta pe Renata interpretând piesa „Summertime”

Renata a făcut senzație cântând piesa „Summertime”

Renata Tolvai, Megastar

Când a intrepretat însă cea de-a doua piesă, „Summertime" - întinsă pe un pian, Renata a făcut cu adevărat senzație. „Renata Tolvai, Megastar", au fost cuvintele juriului care au emoționat-o până la lacrimi pe tânăra orădeancă. Pentru ca visul ei să se împlinească mai trebuie să treacă prin două seri de concurs. Orădenii o pot vota pe tânăra artistă, trimițând un sms la numărul 1288, cu textul Renata.

Dă click pe imagine pentru a o asculta pe Renata cântând melodia „All I want for Christmas is you”

Renata cadou
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite