Cseke Atiila, fostul ministru al Sănătăţii, vizează doar funcţia de primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cseke Attila şi echipa de susţinători
Cseke Attila şi echipa de susţinători

Fostul ministrul al Sănătăţii, senatorul Cseke Attila şi-a anunţat oficial, intenţia de a candida la fotoliul de primar al Oradei. Miza lui este una clară: totul sau nimic. Acesta îi are de partea lui pe fostul selecţionar al echipei Naţionale, Emeric Jenei, dar şi pe medicul Carmen Pantiş, fostul manager al Spitalului Judeţean Oradea.

Cseke Attila şi-a lansat programul electoral pentru cucerirea fotoliului de primar al municipiului Oradea, anunţându-şi candidaţii şi alegătorii că AMR (Au Mai Rămas) 60 de zile până ce va acupa această nouă deminitate pentru care este dispus să lupte. Pe lângă etnicii maghiari, Cseke crede că va avea parte şi de voturile românilor sătui de actuala conducere liberală.

Din echipa sa de susţinere fac parte parte dr. Mircea Pop şi dr. Carmen Pantiş, medici cunoscuţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Oradea, Emeric Jenei, fost selecţioner al Naţionalei române, Vasile Marcu, fostul director al Departamentului pentru Pregătire şi Perfecţionarea Personalului Didactic din cadrul Universităţii Oradea, etc.

 Alegerea lui Cseke de a candida la Primăria Oradea a venit pe fundalul a aproape 20 de luni de mandat de ministru al Sănătăţii, în care a virat către sănătatea din Bihor 20 de milioane de euro. „Acest tânăr a avut curajul să ducă la bun sfârşit reforma în sănătate în ce priveşte descentralizarea. Ca ministru a lăsat în urmă 20 de ani în care am pierdut şansa în sănătate, virând în cele 20 de luni de mandat 20 de milioane de euro. Pe lângă profesionalism, Cseke Attila este un exemplu de demnitate umană", a spus viceprimarul Biro Rozalia, amintind de faptul că Cseke şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii atunci când a realizat că nu poate obţine finanţare pentru sistemul sanitar.

„Oradea Sănătoasă!", este sloganul campaniei lui Cseke. „Candidez pentru o singură funcţie: cea de primar al municipiului Oradea. Am un program pentru funcţia de primar. Am o viziune pentru Oradea, pe care pot s-o pun în aplicare ca şi primar. Împreună cu orădenii putem face mult mai mult pentru Oradea, pentru că Oradea merită mult mai mult.Am un mesaj pentru orădeni, pentru cei care doresc o viziune şi un viitor bine conturat pentru Oradea, care doresc Oradea Sănătoasă: Vin la Primărie în 60 de zile", a spus Cseke Attila. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite