Criza îi determină pe bihoreni să apeleze la astrolog pentru a afla soluții salvatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astroloaga Livia Tăutu încearcă să ajute orădenii să treacă mai uşor peste criză
Astroloaga Livia Tăutu încearcă să ajute orădenii să treacă mai uşor peste criză

Astrologii sunt cei mai căutaţi consilieri. Ajunşi la disperare, orădenii cer sfatul cititorilor în stele la fiecare pas pe care îl fac. Ei speră că astrele le vor dezvălui cum pot ieși din criză mai ușor.

Livia Tăutu, astrolog din Oradea, spune că deşi şi-a început activitatea abia în luna iulie, are mulţi clienţi. „Mi-am deschis firma abia în iulie şi clienţii au început deja să apară cu tot felul de probleme. Cunoştinţele mele care au afaceri mă întreabă tot timpul ce trebuie să facă pentru a le merge afacerile mai bine. La americani există moda ca oamenii de afaceri şi nu numai să aibă un astrolog pe post de consilier. La noi abia acum încep oamenii să se îndrepte spre astrologie şi să încerce să o înţeleagă”, spune Livia Tăutu.

Sfaturi din cărţi şi din stele

Radu Negruţ, organizator de competiţii de volei pe plajă, a luat iniţial în glumă sfatul astrologului. „Livia ne este prietenă de familie. Eu îi spuneam mereu, în glumă, astrologul de servici. Apoi mi-am dat seama că ea chiar mă poate ajuta. Mi-a spus odată că voi primi o sumă mare de bani, într-o perioadă în care stăteam foarte prost cu banii, şi nu am crezut-o. Ea mi-a spus ca într-o săptămână voi primi bani. Şi aşa a fost, am primit bani de la un unchi din Franţa. De atunci, o sun periodic pentru sfaturi”, a povestit Negruţ.

Şi astrologul Ana Martin din Oradea are tot mai mulţi clienţi, apăsaţi de probleme. „Lumea vine la mine şi mă întreabă cum vor trece peste criză. Am avut o tânără care şi-a pierdut locul de muncă şi a venit la mine să vadă dacă îşi va găsi altul. I-am spus că anul acesta va munci ca sezonier, iar anul viitor se va angaja pe perioadă nedeterminată”, a spus Ana Martin. Ea a mai precizat că românii cred din ce în ce mai mult în această ştiinţă.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite