Crimă în familie în urma unui scandal iscat între doi verișori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bihoreanul și-a omorât verișorul cu cuțitul
Bihoreanul și-a omorât verișorul cu cuțitul

Un scandal iscat joi seara în localitatea Vașcău s-a finalizat tragic pentru un tânăr de 23 de ani. Călin Teglaș a fost înjunghiat chiar de către verișorul său, cu care se luase la harță, și a murit în drum spre spital.

Totul a început aseară, cu puțin peste ora 22.00. Călin intrase într-un conflict cu alți doi tineri, dintre care unul îi era rudă și la puțin timp de la izbucnirea scandalului a fost înjunghiat sub claviculă. Cel care a înfipt cuțitul a fost chiar verișorul său. Băiatul a suferit leziuni grave, fiind transportat la Unitatea de Primire Urgențe din Ștei. Fiindcă starea de sănătate a tânărului era foarte gravă și se afla deja în stop cardio-respirator, a fost solicitat un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță Bihor care să îl transfere la spitalul din Beiuș.

A murit în drum spre spital

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAL, Emil Boțcău, pacient se afla în stare critică, în şoc hemoragic. „Băiatul a fost înjunghiat în zona toracelui stâng, sub claviculă și se afla în stare foarte gravă, cu hemoragie masivă. În drum spre spital medicul de la ambulanță a făcut resuscitări, dar fără niciun rezultat, astfel că băiatul a murit", a spus medicul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite