Crimă în cartierul Europa din Oradea. O femeie a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O crimă a îngrozit cartierul Europa din Oradea. O femeie în vârstă de 43 de ani a fost ucisă cu sânge rece după ce a fost înjunghiată de două ori în piet, chiar în dormitorul copiilor.

Eva Balogh(43) şi Emeric Szabo (39) locuiau în cartierul Europa de ceva vreme, alături de cei doi copii. Ieri seară, vecinii i-au văzut în curte până în jurul orei 00.00, iar de dimineaţă, în jurul orei 04.00 au afla despre nenorocirea care a avut loc peste noapte.

Potrivit lui Emeric Szabo, mai mulţi atacatori au intrat în casa lor, pe el l-au lovit în cap şi a leşinat, iar când s-a trezit şi-a găsit soţia înjunghiată în dormitorul copiilor. "Femeia a prezentat mai multe lovituri în zona pieptului. Soţul a anunţat o vecină care a sunat la 112, dar nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Bărbatul a fost dus la audieri şi urmează să stabilim împrejurările în care a avut loc crima", ne-a spus procurorul Vasile Popa.

Nu este exclusă nici varianta uciderii soţiei de către soţ, mai ales că din casă nu a dispărut nimic. Cei doi au doi copiii, o  fetiţă de şapte ani şi un băieţel de 6 ani. Aceştia nu se aflau acasă, fiind în vacanţă la bunici. Eva Balogh era contabilă la o firmă, în timp ce soţul ei, Imre Szabo se angajase în urmă cu două luni la o firmă de construcţii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite