FOTO Corpul neînsufleţit al unui bărbat a fost scos de pompieri din apele Crişului Repede

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Criş
Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Criş

Cadavrul unui bărbat a fost scos din apele Crişului Repede, în jurul orei 12.00, de către un echipaj de salvare, din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri  Oradea. Nu se cunosc, deocamdată, împrejurările care au dus la înnecarea bărbatului.

Astăzi, un echipaj din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana" s-a deplasat  în municipiu, în zona străzii Şoseaua Borşului, numărul 4, pentru scoaterea unui corp neînsufleţit din apele Crişului Repede.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Criş Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Criş Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Criş

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

"Acţionând cu barca pneumatică şi accesoriile din dotare, pompierii militari au adus la mal trupul neînsufleţit al unui bărbat neidentificat", a afirmat lt. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Bihor.

Din nefericire, în ultimele două luni, aceasta este cea de-a 11-a persoană care şi-a pierdut viaţa în apele Crişului Repede, Crişului Negru, respectiv în Lacul Sântion din Bihor, din care şase bărbaţi, două femei, două adolescente în vârstă de 16, respectiv 14 ani şi un băieţel de numai şase ani.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite