PORTRET: Cornel Ogrean a dansat şi a salvat două vieţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Ogrean
Cornel Ogrean

Participând de două ori la emisiunea „Dansez pentru tine”, orădeanul a avut drept partenere două dintre cele mai talentate soliste, Elena Gheorghe şi Andra.

PROFIL
Născut. 7 ianuarie 1976, Oradea
Studii. Liceul „Transilvania”, specializarea contabilitate
Familie. Căsătorit

Cornel  nu era străin de dans nici înainte de a participa la „Dansez pentru tine”, având practica dansului încă de la 11 ani.
„Am luat hotărârea de a participa la preselecţia pentru această emisiune pentru că m-am gândit că aceasta ar putea fi o şansă să schimb viaţa fratelui meu şi cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit să fiu printre cei selectaţi pentru concurs”, spune Cornel.
Cu toate că preselecţia nu a fost deloc uşoară, Cornel spune că experienţa lui de dansator l-a ajutat foarte mult. „Preselecţia a fost grea, dar în acelaşi timp frumoasă. A fost grea din cauza emoţiilor şi oboselii şi uşoară pentru că am învăţat coregrafiile necesare într-un timp foarte scurt”, spune dansatorul.

A câştigat locul III
Următorul pas după preselecţie a fost concursul efectiv în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”, care a fost o adevărată provocare. La prima lui participare a dansat alături de Elena Gheorghe şi spune că toată perioada de antrenamente şi concurs în direct au fost pentru el o experienţă de viaţă, de neuitat.
„La repetiţii a fost destul de greu, chiar şi pentru un profesionist, având în vedere că trebuia să învăţăm două coregrafii în patru zile. Făceam câte zece ore de dans pe zi. Oboseala fizică a fost uşor de digerat, dar când intervenea oboseala psihică deja ne era mult mai greu să ne concentrăm”, povesteşte concurentul. Cu toată oboseala şi munca grea pentru a ajunge cel mai bun, Cornel a reuşit să concureze în finală. Împreună cu partenera sa au obţinut locul III la prima ediţie a emisiunii.
Deja după prima participare la emisiune viaţa lui Cornel s-a schimbat total. „Viaţa mea s-a schimbat mult în bine după prima ediţie a emisiunii. Am devenit o persoană publică şi datorită acestui fapt mi-au apărut foarte multe oportunităţi. Însă cel mai important lucru este că am reuşit să-l ajut pe fratele meu cu banii obţinuţi la emisiune”, spune Cornel.

Invitat şi a doua oară
Cornel a fost unul dintre cei mai iubiţi concurenţi ai emisiunii şi datorită acestui lucru el a fost invitat să danseze alături de cunoscuta cântăreaţă Andra la ediţia „The best from the best”.
„La a doua ediţie la care am participat am dansat alături de Andra pentru Denis, un băieţel din Arad care suferea de pareză la picioare şi avea nevoie de o operaţie în Franţa”, povesteşte Cornel. A reuşit şi de această dată ca alături de partenera lui să-şi ducă misiunea până la capăt şi să obţină banii necesari pentru Denis, copilul pentru care au dansat.

Întrebări şi răspunsuri
Ce experienţe ai avut cât timp ai fost concurent la „Dansez pentru tine”?
Am cunoscut foarte mulţi oameni valoroşi, mi-am făcut prieteni şi am văzut cât de mult se munceşte în faţa, dar şi în spatele camerelor pentru o asemenea emisiune.

E greu să participi la o emisiune de genul acesta?
Da, sunt unele momente foarte grele, cum ar fi acela în care trebuie să participi la duel sau când se întâmplă să uiţi coregrafia în timpul emisiunii, din cauza emoţiilor.

Ce-i place
Lui Cornel îi place mâncarea românească gătită bine. El spune că admiră oamenii care ştiu ce vor să facă în viaţă şi au bun simţ.

Ce nu-i place
Cornel spune că nu-i plac mincinoşii, dar mai ales oamenii indiferenţi la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite